Az oroszok már a spájzban vannak! Visszatértek. Nem is akár milyen méretben! Ez a szerkezet majd' 50 centivel és 7 kilóval született. Érdekessége, hogy a hálózati kábel a porszívókhoz hasonlatos módon felcsévélhető, valamint 8 memóriával rendelkezik, és érintőgombokkal, valamint dupla antennával, az egyikkel horgászni is lehetne.

Szétszedni se egyszerű, hisz nagy hely kell neki, valamint Tele van érdekesebbnél érdekesebb megoldásokkal, pl.: Az előlapi gombok az előlappal együtt jönnek le, és a jobb oldali sleep poti is az előlapra van rakva, ahogy a ledek is a felirat alatt. Az állomáskereső tekerője egyben érintőgomb is, ami kikapcsolja a memóriát, majd felkapcsolja a világítást. Zseniális űrtechnika!

A készülékben nem forgó kondenzátor van, hanem egy potméter (kilenc, mert a memóriákhoz külön-külön is van), amely nagyon nagy áttételen keresztül finoman szabályozható. A részegységek külön külön modulokon vannak, de mérete ellenére nem egy kifinomult technológia, inkább tekintélyt parancsoló. :) A sleep funkciót még nem bírtam életre kelteni, ahogy a mute-ot sem. Az érdekes, hogy FM-en a mute-ot benyomva hangosabb fehérzajt lesz úrrá a gépen, mint kikapcsolva. :) Meg az is érdekes, hogy három néven nyomták az oroszok: Salut 001, Salute 001, és Euromatic 001. Tehát olyan, mint oroszország: naaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy, működni működik, modernitásra utaló jelek vannak rajta, de egy kicsit nyögvenyelős. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hullam.blog.hu/api/trackback/id/tr241884038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Bowman 2013.04.27. 00:59:42

Ja!Ilyen volt,vagy hasonló.

David Bowman 2013.04.27. 01:02:33

Akkor gyenge FM adókra nem javasolnád?

David Bowman 2013.04.27. 01:46:08

Úgy látom, a három név legalább két FM tartományt takar.
süti beállítások módosítása