Az igazi military design! Ez a Videoton RC 4623 Pluto. A maga nemében ügyes kis rádió, érdekes frekvencia kijelzővel (a fóliát húzod a jel mögött). Sajnos megvételkor hiányzott egyik gombja, és az érdekes (elöl mágneses) hangszórójának tekercse hozzáért a mágneshez, amin semmi sem segített, és az lett a vége, hogy letekerte a tekercset. :(

Ideiglenesen egy RFT hangszóró került bele, majd megörültem, hogy egy kiselejtezett TV-nkben pont az a Videoton 1320-as hangszóró van, ami kéne bele, mivel égen földön nem lehet kapni. Csakhogy nem véletlenül tettek elöl mágneses hangszórót ebbe a rádióba. Más ugyanis nem fér el. :) De hál istennek vaterán sikerült szerezni egy korrekten felújított hangszórót, valamint a letört gomb is megjött, így ismét régi fényében dübörög, ugyanis nem kicsi hangszóró a Vidi 1320, ráadásul a pluto meg két utas, azaz van egy kis magasokért felelős hangszóró. Sajnos a vállpánt nincs meg hozzá, de anélkül is elég robosztus.

Mindenesetre érdekes a hasonlóság a SANYO RP8252-es nagytestvérével. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hullam.blog.hu/api/trackback/id/tr801944719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2011.07.10. 17:51:04

Emlékszem a Plútóra,- talán a legszebb magyar táskarádió volt...szerintem.
süti beállítások módosítása