Jánoska 2010.09.19. 19:55

Kimaradások

Sokáig nem írtam, ennek több oka is van, köztük egyik, hogy a rádiózás kicsit háttérbe szorult. Most, hogy van egy csomó rádióm, kevesebbet hallgatom. :) No azért ez nem igaz, de a terjedés mostanában nem volt olyan jó, és idő hiányban is szenvedek.

Ezt nem is bánom, hisz egyik oka, hogy a házunkat fejlesztgetem. (Szigetelés orrba szájba, ajtó/ablak csere) A másik oka a lázas készülődés, hisz novemberre várjuk kislányunkat! :) Bár még eddig nem mutatta magát meg 100%-osan, de én úgy látom nincs kukija! :)

Sajnos képet nem tudok mutatni róla, de szinte ugyan olyan, mint az összes ultrahang felvétel, azzal a különbséggel, hogy nem nagyon látni rajta a kiscsajt. Mindig takarja magát.

Szóval a szerelős szobám (dühöngő) kezd megtelni gyerekruhákkal, játékokkal, gyerekbútorokkal. A rádióknak marad egy polc, de néha be-be kapcsolom mindegyiket. Egyetlen újdonság a témában, hogy beruháztam 6 db 4500 mAH-s NIMH akkumlátorba (Lidl, 890 Ft/pár), és vaterán szereztem hozzá 1100 Ft-ért töltőt, ami kisütni is tud a memóriaeffektus megelőzése végett. Azért marha kíváncsi lennék hogy jegyzi meg egy elem, mikor van lemerülve, mikor még félig fel van töltve. :)

Szóval wireless rádióim lesznek. Bár a terasz lassan bezár, jön a tél, hólapátolás, sötétség, latyak.

A bejegyzés trackback címe:

https://hullam.blog.hu/api/trackback/id/tr612308398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása