Jánoska 2010.03.12. 23:13

A rádió

Hamar ráleltem a Grundig cég fiaira. Gyönyörű rádiókat csinált a 70-es 80-as év derekán. Yacht Boy, Melody Boy, Stereo Boy, Music Boy, Ocean Boy, Concert Boy...

Ma is csodálattal nézem ezeket a szerkezeteket. Sikerült is egyet szereznem Magyarországról. Gyönyörű a hangja, csodálatos a kinézete, semmi felesleges csicsa, ami rajta van az működik, ami meg felesleges lenne, az nincs rajta. Nem is jellemzi jobban mindezt, minthogy iszonyat áron cserélnek gazdát az ebay-en. Sajnos a postaköltség sokszor kitenné a rádió árát, így nem is fájdítom a szívem a kinti kínálatok nézegetésével. Pedig micsoda élmény egy Grundig Satellit! Tekergetni a sok csavargatni valót, kapcsolgatni a pöcköket... Addig is hallgatom azt a rádiót, amit arra terveztek, hogy a rádióadásokat a lehető legjobb minőségben a LEHETŐ LEGTOVÁBB közvetítse a hallgatója felé. Hihetetlen ám a mai világban, amikor mindenre várni kell, ezt meg fogod, bekapcsolod, és megy. Nem bootol, nem írja ki, hogy please wait, nem fagy le, nem zörög, nem búg, nem melegedik, nem avul, nem fogy el a hely, nem romlik el... Csak ne mondaná mindenki azt, hogy grundiNg :) nincs benne a második N könyörgöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://hullam.blog.hu/api/trackback/id/tr201835676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása