Jánoska 2010.03.12. 22:12

dnt scanner FM

Teljesen korrekt CEPT-es CB rádió, különlegességei, hogy van hozzá olyan mikrofon, amiről lehet csatit váltani, és rendelkezik scan funkcióval, azaz ha a squelch okosan van beállítva, megáll ott, ahol adást talál. Pont nekem való, és pont kocsiba. Sajnos a mikrofont úgy kellett hozzáheftűni, de szóljon mentségére, hogy szabványos DIN dugós a csatlakozó! Mellesleg a bótban agyonforrasztott használt dugót adtak, csak itthon vettem észre... De egy Grundig miki megmentett, mivel ugyan olyan a csatlakozója, és ráadásul FÉM. :)

Ha esetleg valaki tudja mire jó a loc. funkció, írja már meg légyszíves! :)

Kíváncsi lennék, hogy a 9-es és 19-es csatit itthon figyelik-e. Mondjuk okos dolog a Stalkeren a CH9 Scan opció. :) mp-enként ránéz, és ha van vétel, akkor ott marad. Bár én nem tudnék sokat segíteni, max lelki társ lennék.

A bejegyzés trackback címe:

https://hullam.blog.hu/api/trackback/id/tr281835548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása