Jánoska 2010.03.12. 21:25

Felső 12

Az ember hamar ráun mondjuk a kamionosokra, miközben ő egy szobában ül. Azért annak lehet örülni, hogy a kamion nem jön be a szobába! A környéken meg nem nagy az élet más csatornákon, talán még egy-két ismerős tartja a kapcsolatot.

Aztán jött egy nap, mikor minden csatornán hemzsegtek! Füleltem az AlfaTangóCsárlizásokra, leírtam pár hívót, majd utánanéztem a Google-ben. Egy angliai srác szíkjúzott. :)

Elgondolkoztató, hogy a mai technológia mellett mekkora feelingje van annak, mikor egy több tíz éves szerkezet működik. Működik úgy, ahogy azt megtervezték, és működik 10-20-50 évig! Erről a Terminator 3 záróképsora jut eszembe, mikor belépnek az "atombunkerbe", és az ősrégi technika életre kel.

Sőt. A maga módján a legmegbízhatóbbak még mindig a 80-as években gyártott cuccok, ahogy ez majd a későbbi bejegyzésekből kiderül.

Lehet attól tartok, hogy egy katasztrófa során, mikor az internet szétesik, a processzorok elfüstölnek, akkor majd rádión tartják egymással a kapcsolatot a túlélők? Vagy túl sok filmet nézek? Mindenesetre megnyugvással tölt el a Stalker XX összes kis kapcsolója, tekerője, bizgentyűje.

A bejegyzés trackback címe:

https://hullam.blog.hu/api/trackback/id/tr981835422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása